Hyvä narttu iso rinta

hyvä narttu iso rinta

Kasvattini Loitsu kävi tänään Seinäjoen KV näyttelyssä voittaen narttujen . Tyypillinen, ei iso. . Hyvä rintakehän syvyys ja tilavuus ja hyvin täyttynyt eturinta. (Oma käännös): Iso narttu. Elegantti pää. Kiva ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyväasentoinen lapa. Hyvä etuosa ja rinta. Voisi kulmautua paremmin. Kantaa hyvin. Synnytyksen alla maha on iso ja poseeraaminen ei oikein innosta. Tällä nartulla oli tuntomerkkinä koon lisäksi pieni valkoinen piste rinnassa. Pentu tuli vauhdilla maailmaan kello - hyvä, ettei pää kolahtanut pentulaatikon laitaan!. Tällä pennulla on iso valkoinen läiskä rinnassa ja valkoiset oikean Ensimmäinen narttu syntyi kello ja sen strategiset mitat olivat g ja 25 cm. Valkoisista merkeistä on se hyvä puoli, että vaikka pentuja on monta, niin ne erottaa. Lyhytjalkainen nuori narttu, hyvät korvat ja silmät, kuono-osa voisi olla Hyvät silmät, kaunis kaula, suorat lavat, hyvä rintakehä. Turhan . Liian iso rintakehä. Kun synnyttävä narttu tuodaan eläinlääkärin vastaanotolle, ensin selvitetään ongelma ja Pennun vatsaa ja rintaa hierotaan pehmeällä ja kuivalla pyyhkeellä.

: Hyvä narttu iso rinta

Suihku hieronta anaali seksiä 25
TODELLINEN HIERONTA KÄSITYÖ SISÄÄN ESPOO Tatti siistii vastasyntynyttä urosta Onneksi huoli oli turha, sillä narttuja alkoi tupsahdella maailmaan. Etukulmaukset voisivat olla paremmat, takana hyvät. Tatti puree toisen uroksen napanuoraa poikki Tarja auttaa pentuja löytämään nisän Myös kolmas oli uros, g ja 26 cm. Pullea narttu, hyvät mittasuhteet, hyvät pään mittasuhteet, kevyt kuono-osa. Kaunis proiili, purenta ok.
Hyvä narttu iso rinta Rintakehä saisi olla hieman syvempi. Myydään hyväkuntoinen koiraperäkärry kolmelle koiralle. Hyvä pää ja korvat, pyöreät silmät. Kyllä nämä gordonin pennut osaavatkin olla lutusia! Liikkuu erittäin ahtaasti edestä, esitetään hyvin.
Reddit rotujenvälinen suun kautta ilman kondomia sisään Hamina Todellinen vittu kaveri alasti lähellä Lappeenranta
Hyvä narttu iso rinta Oikea etuosa, suora pehmeä selkä. Jos epäilet koirallasi kasvainta, ota yhteyttä lähimmälle Evidensia-eläinlääkäriasemallesi! Olkavarret voisivat olla viistommat. Kaunis kaula, suorat lavat ja hieman käyrät eturaajat. Liikkuu hieman ahtaasti edestä, takaa hyvin. Takaraajat voisivat olla kulmautuneemmat, hyvät käpälät. Hyvä rintakehä, hieman pitkä lanne.
hyvä narttu iso rinta